Nieuws van Voetinstituut Penninx

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

WEGWERKZAAMHEDEN - BEREIKBAARHEID LOCATIE GEMERT

Op dit moment vinden er in en rond het centrum flinke wegwerkzaamheden plaats.

Helaas betekend dit dat de vestiging aan de Nieuwstraat 28 in Gemert moeilijker bereikbaar is. Als navigatieadres kunt u ook Komweg 130 ingeven, dit is direct aan de achterzijde van ons pand (waar ook 2 mindervalide parkeerplaatsen gelegen zijn). Vanuit daar kunt u naast het pand via een wandelpad naar de voorzijde komen. 

Vanuit Helmond en Beek en Donk is het raadzaam om op de Komweg t.h.v. Renault Vogels rechts de parkeerplaats (Elisabethplaats) in te rijden. U nadert dan de achterzijde van het pand (de banners hangen aan de achterzijde op de gevel). Vanuit daar kunt u naast het pand via een wandelpad naar de voorzijde komen. 

Heeft u vragen over de actuele bereikbaarheid bel ons dan. 

Vacature: 

Ben je werkzaam in/of heb je affiniteit met onze branche? Informeer vrijblijvend naar openstaande vacatures door ons een mail te sturen naar saskia@devoetspecialist.nl, vermeld in deze mail je motivatiebrief en CV.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Openingstijden op vrijdagavond en zaterdagochtend

Wij zijn geopend op vrijdagavond en zaterdagochtend in de even weken van het jaar.
U kunt dan bij ons binnen lopen voor het maken van een afspraak, aankoop van fournituren, het brengen of halen van uw reparatie aan uw orthopedische hulpmiddelen en het hebben van uw consult met een van onze behandelaren. 

Locatie in Son en Breugel

Liever een afspraak op onze aanmeetlocatie in Son? Voor orthopedie kunt u terecht op woensdag en voor podotherapie op maandag en dinsdag (uitsluitend op afspraak). Bel voor een afspraak
0492-361553. Onze locatie is gevestigd aan de achterzijde van Nieuwstraat 26A (voormalige schoenmakerij Albert Boudewijns), het eenvoudigste komt u daar via de Heistraat. U rijdt daar dan naar het parkeerterrein wat achter de Nieuwstraat gelegen is. 

Ingang heeft een donker blauwe deur met een deurbel, tot ziens in Son.

Gewijzigde openingstijden in 2023

GESLOTEN:

  • Tweede paasdag, maandag 10 april
  • Koningsdag, donderdag 27 april
  • Vrijdag 28 april (dag na Koningsdag)
  • Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei
  • Vrijdag 19 mei (dag na Hemelvaartsdag)
  • Tweede pinksterdag, maandag 29 mei
  • Woensdag 27 december

Eigen bijdrage 2023

De wettelijk vastgestelde eigen bijdrage voor semi- / orthopedische schoenen bedraagt voor het jaar 2023 € 126,- (tot 16 jaar € 63,-).

Reparatie aan uw orthopedische hulpmiddelen

Wij raden u aan, gelet op de garantie op uw (semi) orthopedische schoenen, reparaties door onze vakmensen te laten uitvoeren. Laat zolen en/of hakken van uw schoenen tijdig vervangen. Te lang doorlopen op versleten schoenen kan klachten, onnodig dure reparaties en misschien onherstelbare schade aan uw schoenen veroorzaken. Slijtage als gevolg van normaal gebruik of slijtage door onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie en zijn derhalve voor eigen rekening. 

Volg Voetinstituut Penninx op social media

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en behandelingen van Voetinstituut Penninx?

Neem contact met ons op