Contact met Voetinstituut Penninx

Maak een afspraak met een van onze podotherapeuten of schoentechnologen

Contactgegevens

Voetinstituut Penninx

Nieuwstraat 28

5421 KP Gemert


    0492 36 15 53 

   info@devoetspecialist.nl

Maandelijkse spreekuren op verschillende locaties

Deurne, Liessel en Son en Breugel

Naast onze spreekuren in verschillende tehuizen voor meervoudig gehandicapten houden wij ook meerdere malen per maand spreekuur in het Elkerliekziekenhuis in Deurne. De andere spreekuren vinden plaats in appartementencomplex ‘De Gasterij’ in Liessel en in Son en Breugel. 

Liever een afspraak op onze aanmeetlocatie in Son? Voor orthopedie kunt u terecht op woensdag en voor podotherapie op maandag en dinsdag (uitsluitend op afspraak). Bel voor een afspraak 0492-361553.

Onze locatie is gevestigd aan de achterzijde van Nieuwstraat 26A (voormalige schoenmakerij Albert Boudewijns), het eenvoudigste komt u daar via de Heistraat. U rijdt daar dan naar het parkeerterrein wat achter de Nieuwstraat gelegen is. 

Ingang heeft een donker blauwe deur met een deurbel, tot ziens in Son.


In het Elkerliekziekenhuis te Deurne hebben we een eigen behandelruimte. Deze is gelegen op de derde verdieping (als u uit de lift stapt linksaf) en staat aangegeven als ‘orthopedisch schoentechnici’. U kunt hier plaatsnemen in onze eigen kleine wachtruimte. Het spreekuur in het ziekenhuis vindt plaats op dinsdagochtend.

In appartementencomplex ‘De Gasterij’ houden we tweewekelijks spreekuur in de ruimte van de fysio, naast de huisartsenpraktijk / apotheek aan het Pater Aartsplein 14 te Liessel.

Maak een afspraak voor een van deze locaties. Bel 0492 – 361553.