Voetinstituut Penninx Frank van Rooij gipsen

Nieuws van Voetinstituut Penninx

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voetinstituut Penninx Supplementen schuren Leestenmaken bij Voetinstituut Penninx

Tijdelijk gesloten wegens verbouwing

Wegens een ingrijpende verbouwing is Voetinstituut Penninx van maandag 9 september tot en met zaterdag 21 september gesloten. Onder telefoonnummer 0492-361553 zijn wij wel telefonisch bereikbaar. Op dinsdag 24 september is onze vernieuwde zaak weer open. 

Locatie in Son en Breugel

Sinds geruime tijd is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor in onze aanmeetlocatie in Son. Voor podotherapie kunt u een afspraak maken voor maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.30 uur en 12.00 uur of s'middags tussen 12.30 uur en 14.00 uur. Voor orthopedie kunt u terecht op woensdag tussen 9.00 uur en 11.30. Bel voor een afspraak 0492-361553. Onze locatie is gevestigd in het pand van Albert Boudewijns lederwaren, aan de Nieuwstraat 26A te Son.

Eigen bijdrage

De wettelijk vastgestelde eigen bijdrage voor orthopedische schoenen bedraagt voor het jaar 2019 € 131,- (tot 16 jaar € 65,50).

Reparatie

Wij raden u aan, gelet op de garantie op uw schoenen, reparaties door onze vakmensen te laten uitvoeren. Laat zolen en/of hakken van uw schoenen tijdig vervangen. Te lang doorlopen op versleten schoenen kan klachten, onnodig dure reparaties en misschien onherstelbare schade aan uw schoenen veroorzaken. Slijtage als gevolg van normaal gebruik of slijtage door onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie en zijn derhalve voor eigen rekening.