Voetinstituut Penninx Frank van Rooij gipsen

Nieuws van Voetinstituut Penninx

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voetinstituut Penninx Supplementen schuren Leestenmaken bij Voetinstituut Penninx

Openingstijden tijdens vakantie

Tijdens de zomervakantie zijn wij geopend volgens onze normale openingstijden. Wel werken wij in deze periode met een beperkte bezetting. Namens Team Voetinstituut Penninx wensen wij u een fijne vakantie.

Afscheid Johan Penninx

Na bijna 40 jaar werkzaam te zijn geweest bij Voetinstituut Penninx heeft Johan Penninx onlangs afscheid genomen van ons bedrijf. In deze lange periode was Johan een vertrouwd gezicht in voornamelijk de behandelkamers van Voetinstituut Penninx en heeft er mede voor gezorgd dat Voetinstituut Penninx is uitgegroeid tot wat het nu is. Graag willen wij Johan bedanken voor zijn inzet en de altijd prettige samenwerking en hopen dat hij lang mag genieten van zijn vrije tijd.

Team Voetinstituut Penninx.

   

Opening nieuwe locatie in Son en Breugel

Vanaf dinsdag 24 oktober is het mogelijk een afspraak te maken voor in onze nieuwe aanmeetlocatie in Son. Voor podotherapie kunt u een afspraak maken voor maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.30 uur en 12.00 uur of s'middags tussen 12.30 uur en 14.00 uur. Voor orthopedie kunt u terecht op woensdag tussen 9.00 uur en 11.30. Bel voor een afspraak 0492-361553. Onze nieuwe locatie is gevestigd in het pand van Albert Boudewijns lederwaren, aan de Nieuwstraat 26A te Son.

Eigen bijdrage

De wettelijk vastgestelde eigen bijdrage voor orthopedische schoenen bedraagt voor het jaar 2018 € 138,- (tot 16 jaar € 69,-).

Reparatie

Wij raden u aan, gelet op de garantie op uw schoenen, reparaties door onze vakmensen te laten uitvoeren. Laat zolen en/of hakken van uw schoenen tijdig vervangen. Te lang doorlopen op versleten schoenen kan klachten, onnodig dure reparaties en misschien onherstelbare schade aan uw schoenen veroorzaken. Slijtage als gevolg van normaal gebruik of slijtage door onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie en zijn derhalve voor eigen rekening.