Typ hier je tekst
Gevel Nieuwstraat 28 Gemert

Contact met Voetinstituut Penninx

Maak een afspraak met een podotherapeut, podoloog of schoentechnicus

Typ hier je tekst

Voetinstituut Penninx Gemert Voetinstituut Penninx Son en Breugel

Maandelijkse spreekuren op verschillende locaties

Deurne, Liessel en Son en Breugel

Naast onze spreekuren in verschillende tehuizen voor meervoudig gehandicapten houden wij ook meerdere malen per maand spreekuur in het Elkerliekziekenhuis in Deurne. De andere spreekuren vinden plaats in appartementencomplex ‘De Gasterij’ in Liessel alsmede in ‘Archipel Berkenstaete’ in Son en Breugel. Wij behandelen uitsluitend op afspraak.

In ‘Archipel Berkenstaete’ vindt het spreekuur plaats in de fysiotherapieruimte op de begane grond. Deze ruimte bevindt zich naast de pedicure en kapsalon.

In het Elkerliekziekenhuis hebben we een eigen behandelruimte. Deze is gelegen op de derde verdieping (als u uit de lift stapt linksaf) en staat aangegeven als ‘orthopedisch schoentechnici’. U kunt hier plaatsnemen in onze eigen kleine wachtruimte. Het spreekuur in het ziekenhuis vindt plaats op dinsdagochtend.

In appartementencomplex ‘De Gasterij’ houden we tweewekelijks spreekuur in de ruimte van de fysio, naast de huisartsenpraktijk / apotheek aan het Pater Aartsplein 14. Het adres van Archipel Berkenstaete is De Bontstraat 71, 5691 SV in Son en Breugel.

Maak een afspraak voor een van deze locaties. Bel 0492 – 361553.

Contactformulier